In Australië is een opmerkelijk onderzoek gaande. Toen ik hoorde wat Dr. Peta Stapleton van de Bond University aan het doen is moest ik wel een beetje fronsen.

Wat is ze aan het doen? Ze brengt met een Functional Magnetic Resonance Imaging (fMRI) machine in beeld welke delen van de hersenen oplichten als de deelnemers plaatjes zien van voedsel wat ze lekker vinden en niet kunnen laten staan. Ofwel waar ze een lichte of ergere verslaving voor hebben ontwikkeld.

Vervolgens heeft ze de deelnemers vier weken lang laten kloppen met EFT  en ze daarna weer in de machine naar dezelfde plaatjes laten kijken om te zien of er nu een ander beeld was.

Ik ben erg onder de indruk van de resultaten 🙂

Kijk naar deze video van 1 minute en 9 seconden wat channel 9 News erover liet zien.

 

Wat een kwartiertje investering per dag al niet kan doen! 

En wat bleek? Niet alleen was er een groot verschil te zien, er waren de nodige deelnemers die in die vier weken behoorlijk afvielen, eentje zelfs vijf kilo!

Is dat niet geweldig?

Ik wist natuurlijk allang dat EFT-Kloppen erg krachtig is en werkt, maar het is erg leuk als dat op deze wijze ook nog eens met een machine wordt aangetoond en zichtbaar gemaakt.

Wil je de kracht van EFT-Kloppen zelf eens ervaren? Download dan het GRATIS E-boek op deze pagina. Daarin wordt je  kort uitgelegd  hoe het precies werkt en vooral hoe je het doet.

En heb je vragen? Stel ze hieronder, dan hebben anderen ook wat aan jouw vraag!
Maar je mag ook direct contact opnemen met mij 🙂

Wat vind jij? Is het de moeite waard om het eens te proberen?

René

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.