Vanuit interesse in EFT ben ik op internet gaan zoeken over EFT en zo bij De Kloplossing uitgekomen. De naam vond ik humor uitstralen en trok mij gelijk aan. Na het downloaden van de gratis informatie heb ik het aanbod voor een kennismakingsgesprek aangenomen.

Bij binnenkomst voelde ik me gelijk welkom. René benadert je zonder enig oordeel en dat voel je direct.

Na even te hebben gepraat over de  achtergrond van EFT heeft René me laten zien dat EFT een krachtige manier is om issues waar je al heel lang mee loopt en waarvan je dacht dat je ze wel had verwerkt, echt los kan laten. De emotionele lading die er toch nog op zit, verdwijnt met EFT.

Het is moeilijk onder woorden te brengen. Maar je voelt het gewoon. Een bijzondere ervaring.

Ik had twijfel, of zo’n simpele handeling in een korte tijd je anders zou kunnen laten voelen over zaken die je niet lekker zitten. Maar na het te hebben meegemaakt is die twijfel weggenomen.

Ik vond het een zeer waardevol gesprek en EFT sessie.

Mocht ik in de nabije toekomst nog dingen tegenkomen waar ik tegen aanloop en daar aan zou willen werken dan maak ik zeker nog een afspraak voor een EFT sessie.

René nogmaals bedankt voor je tijd en je mooie inzichten.

Met vriendelijke groet,
Mirella Taal


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.