zelfvertrouwen, EFT, afwijzing
Ingrid Beerda

Ingrid vertelt over haar ervaringen na het downloaden van het gratis E-boek:

Zo als veel mensen heb ik moeite met zelfacceptatie en onzekerheid. De onzekerheid is vooral ” Ben ik goed genoeg?” Goed genoeg als mens?  Doe ik er toe? Ben ik liefdevol genoeg? Angst om afgewezen te worden, angst om verlaten te worden.
 
De simpele affirmatie: “Ik accepteer mezelf volledig” is al een eyeopener. Door te affirmeren: ” Ook al  ben ik bang om afgewezen te worden, ik accepteer mezelf volledig” ben ik al een stap dichter bij de zelf acceptatie gekomen.
Door dit te doen en te kloppen op de punten zoals aangegeven (in het E-boek; red.), voelde ik de energie vrij door mijn lichaam stromen! Door mijn hoofd, langs mijn armen, door mijn hart en zelfs tot in mijn onderbenen en voeten. Het was alsof ik in heel mijn lichaam meer ruimte kreeg. Dat zorgde voor een diepe ontspanning en gevoel van welbehagen.
 
Ik heb deze kloplossing toegepast voordat ik naar een moeilijk gesprek toe moest… ik voelde me sterker en zelfverzekerder. Zelfs tijdens het gesprek kon ik me ineens ontspannen en verliep het gesprek , waar ik onzeker over was, soepel.
 
Ik zal dit elke dag doen, omdat oude patronen hardnekkig zijn. Het is zo eenvoudig en snel dat het onder de douche of na het tandenpoetsen gewoon ingepast kan worden.
Voor elke dag een kloplossing 🙂 !
 

Ingrid Beerda-Hütten

Harpiste, componiste

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.