Testimonial

“Wat een goede sessie met René!

We kenden elkaar niet, niet gezien, dit was een eerste ervaarsessie via internet. Ik had al wel eerder EFT gedaan. Maar ondanks dat ik er steeds weer aan begon in mijn leven, vond ik niet dat het wezenlijk iets oploste.

René is in zijn boek overtuigd dat het wel degelijk werkt en door zijn authenticiteit had ik alle vertrouwen in hem. Hij had al zoveel meegemaakt en was zo consciencieus op onderzoek uitgeweest naar wat er voor hem werkte, dat ik wel eens wilde weten waarom EFT niet werkte voor mij.

Ik ben heel blij en verbluft na de sessie. Hij gaat me gelukkig na een week opbellen om te horen hoe het met me gegaan is. Er is veel losgekomen dat nog wel zal doorwerken.

We hebben de kern aangepakt, terug naar mijn jeugd. Dat had ik om te beginnen al niet verwacht. Ik dacht dat we moeilijke ervaringen in het heden gingen bekloppen.

Eerst kwam het gevoel van niet serieus genomen worden en toen dat wegging met kloppen kwam er een ander gevoel, namelijk verdriet over het kleine meisje. Dat zijn dan twee “tafelpoten” ( red: als je het probleem als een tafelblad voorstelt dat door die vele tafelpoten omhoog wordt gehouden) en vandaar dat het kan zijn dat je eerst op een 3 uitkomt na het kloppen en later je gevoel een 7 krijgt. Het zijn dan twee verschillende gebieden.

Zo heb ik meer geleerd van René hoe EFT werkt. Vooral heel erg goed dat we het samen deden, want dan heb je minder kans op een blinde vlek dan dat ik in mijn eentje klop. Hij wist telkens de kern te benoemen en hij klopte anders dan ik het mezelf had geleerd uit boeken en met therapeuten had gedaan. Hij klopte natuurlijk niet anders, maar de manier van gevoelens benoemen deed hij anders. Heel leerzaam. En heel fijn om samen te doen.

Na de sessie voelde ik me een heel ander mens. “Hoe anders?” vroeg René. Nou, heel anders, anders dan alle jaren hiervoor zelfs. Rustig, capabel, niet zenuwachtig.

Jacquelien”


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.