EFT, kloppen, emotional Freedom techniek, René Arns, angst, geen zelfvertrouwen

EFT, kloppen, emotional Freedom techniek, René Arns, angst, geen zelfvertrouwen

Met Kloppen je Problemen oplossen?

Jij hebt al het nodige  meegemaakt in je leven. Vooral de negatieve ervaringen hebben je stapsgewijs naar een manier van leven geleid, waarbij je steeds meer dingen uit angst voor herhaling van die pijnlijke ervaringen ontwijkt.

Hierdoor kan een gevoel zijn onstaan van frustratie, van een niet vervuld leven, van het gemist hebben van je kansen.

Ik heb dat zelf ook meegemaakt en weet wat dat is en hoe dat voelt. Het heeft me veel tijd gekost om te ontdekken hoe dat kwam en vooral wat ik daaraan kon doen.

Mijn naam is René Arns (1954) en ik ben EFT-Therapeut. Ik heb heel veel meegemaakt in mijn leven. Ik heb op jonge leeftijd, ik was 37 en vader van drie jonge kinderen, mijn vrouw verloren aan borstkanker. Ik heb dat hele ziekte- en stervensproces samen met haar doorgemaakt van begin tot het bittere einde. Ik weet wat het is om alleen te komen staan en te zijn, alleenstaand ouder te zijn. Later ben ik  hertrouwd, maar ook gescheiden. En ook dat was een lastig en pijnlijk proces.

Maar ik ben daar uiteindelijk heel goed uitgekomen, en heb er veel van geleerd. Ik heb ontdekt en ervaren dat je op een veel makkelijker en effectievere wijze door dergelijke zware processen kunt gaan.

Ik ben steeds blijven zoeken naar de werkelijke diepere oorzaken van problemen en hoe wij werkelijk functioneren. Hoe lichaam en geest samenwerken. Ik heb daar veel inzicht in gekregen en ook uitgetest waadoor ik nu een manier heb gevonden om jou met een gegarandeerd resultaat te kunnen helpen. EFT is daar een belangrijk hulpmiddel bij maar zeker niet het enige dat ik inzet.

René Arns, Auteur, EFT, CLAIM een leven zonder angst

Ik geloof in jouw recht op geluk, in jouw kracht en herstelvermogen. Ik geloof er in dat jij het beste deel van je leven nog voor je hebt en het recht hebt om daarvan vrij te genieten. Ik voel het als mijn opdracht om jou te helpen die kracht weer helemaal naar buiten te laten komen, te leven en voor je te laten werken. Dat kan als je je angsten los kunt laten en dat is niet zo moeilijk als je nu misschien denkt.

Met EFT kloppen zul je merken dat je angsten snel oplossen. Die angst die je voelt voor wat er komen gaat als je moet worden geopereerd of voor de bijwerkingen van chemo. Of die traumatische gebeurtenis uit je jeugd waar je bijvoorbeeld heel erg werd gepest. Ze worden snel en blijvend ontdaan van die emotionele lading. Je voelt je niet meer bang of verdrietig maar nu opgelucht en vrij. Je ziet daardoor de dingen ineens heel anders, je hebt er nu vertrouwen in en gaat dat ook merken in je dagelijks leven.

Je merkt ook meteen of het voor jou werkt. Het resultaat is er direct, dus kun je ook snel beslissen of dit iets voor je is.

Lees ook vooral de testimonials hiernaast.

In het boek dat je gratis kunt downloaden wordt je de simpele kloptechniek EFT uitgelegd. Het is iets dat je heel makkelijk ook zelf kunt toepassen. Probeer het gewoon eens.

                                                                                                                               Download daarom het E-boek hiernaast.

arrow

 

De Kloplossing | Daar word je beter van!

Warme groet,

René Arns

View René Arns's profile on LinkedIn

 

4 Comments

 • Maarten schreef:

  Rene heeft mij geholpen een aantal belangrijke stappen te zetten om mijn betere zelf te worden. Met tussenpozen heb ik Ge-EFT op alles wat mij dwars zat en dat was nogal wat. Een ongelukkige jeugd, angsten, alcoholmisbruik en hoge verwachtingen leiden mij bijna naar de afgrond. Vanaf onze sessies ben ik heel diep gegaan en nu ben ik terug omhoog

  Dank

  • René Arns schreef:

   Maarten bedankt!
   Maar je doet het allemaal wel zelf, je bent een echte kanjer en doorzetter.
   Net als een ware kampioen haal je dus nu je doelen. High Five!

 • Wilme de Roon schreef:

  Hallo René,

  Prachtig verhaal van Maarten en jij hebt een mooie site en dan doel ik de content!! Ik hoop dat je heel veel mensen nog zult helpen, eigenlijk ben ik daar wel van overtuigd.

  Groet, Wilme

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Download het Gratis E-boek