Met Kloppen je problemen Oplossen?

René Arns, EFT, kloplossing,

Jij hebt al het nodige  meegemaakt in je leven. Vooral de negatieve ervaringen hebben je stapsgewijs naar een manier van leven geleid, waarbij je steeds meer dingen uit angst voor herhaling van die pijnlijke ervaringen ontwijkt.

Hierdoor kan een gevoel zijn onstaan van frustratie, van een niet vervuld leven, van het gemist hebben van je kansen.

Ik heb dat zelf ook meegemaakt en weet wat dat is en hoe dat voelt. Het heeft me veel tijd gekost om te ontdekken hoe dat kwam en vooral wat ik daaraan kon doen.

Mijn naam is René Arns (1954) en ik ben EFT-Coach en behandelaar en schrijver van het boek “CLAIM een leven zonder angst – in vijf praktische stappen grip op angst en stress”.

Ik heb op jonge leeftijd, ik was 37 en vader van drie jonge kinderen, mijn vrouw verloren aan borstkanker. Ik heb dat hele ziekte- en stervensproces samen met haar doorgemaakt van begin tot het bittere einde. Ik weet wat het is om alleen te komen staan en te zijn, alleenstaand ouder te zijn.

Later ben ik  hertrouwd, maar ook gescheiden. En ook dat was een lastig en pijnlijk proces.

Maar ik ben daar uiteindelijk heel goed uitgekomen, en heb er veel van geleerd.

Ik heb gaandeweg ontdekt en ervaren dat je op een veel makkelijker en effectievere wijze door dergelijke zware processen kunt gaan.

Ik ben steeds blijven zoeken naar de echte diepere oorzaken van mijn problemen en hoe ik werkelijk functioneer als mens. Hoe mijn lichaam en geest samenwerken.

Ik heb daar veel inzicht in gekregen en ook veel dingen uitgetest.

Zo heb ik een aantal technieken ontdekt die niet alleen zeer effectief zijn maar ook heel makkelijk zijn toe te passen en te leren.

Ik heb die inzichten en technieken uiteindelijk samengebracht in mijn boek “CLAIM een leven zonder angst” dat eind 2015 is uitgegeven.

Ik geloof in jouw recht op geluk, in jouw kracht en herstelvermogen.

Ik geloof er in dat jij het beste deel van je leven nog voor je hebt en het recht hebt om daarvan vrij te genieten.

Ik voel het als mijn opdracht om jou te helpen die kracht weer helemaal naar buiten te laten komen, te leven en voor je te laten werken.

Dat kan als je je angsten los kunt laten en dat is niet zo moeilijk als je nu misschien denkt.

Met EFT kloppen zul je merken dat je angsten snel oplossen. Die spanning of angst die je voelt voor wat er komen gaat als je moet worden geopereerd of voor de bijwerkingen van chemo.

Of die traumatische gebeurtenis uit je jeugd waar je bijvoorbeeld heel erg werd gepest.

Ze worden snel en blijvend ontdaan van de emotionele lading. Je voelt je niet meer bang of verdrietig maar nu opgelucht en vrij. Je ziet daardoor de dingen ineens heel anders, je hebt er nu vertrouwen in en gaat dat ook merken in je dagelijks leven.

Je merkt ook meteen of EFT voor jou werkt. Het resultaat is er direct, dus kun je ook snel beslissen of dit iets voor je is.

In het E-boek dat je gratis kunt downloaden hieronder wordt je de simpele kloptechniek EFT uitgelegd. Het is een techniek die je heel snel leert en die je heel makkelijk ook zelf kunt toepassen. Probeer het gewoon eens. Zo heb ik ook ontdekt wat het voor me deed en ben daar nu nog steeds heel erg blij mee.

Er is maar één manier om erachter te komen of het iets voor jou doet, en dat is proberen.

De Kloplossing | Daar word je beter van!