Voor het eerst in mijn leven zat ik in een hele zware depressie en had al jaren last van angsten. Desbetreffende angsten had ik weliswaar twee keer in mijn leven – zonder therapie – overwonnen, maar deze keer lukte het maar niet. In het verleden had ik al allerlei therapieën geprobeerd maar mocht (helaas) niets baten.

Aangezien een vriendin recentelijk was gestart bij René en al binnen een paar sessies van haar vliegangst af was (!)  maakte ook ik een afspraak en had binnen 10 minuten het volste vertrouwen in hem en voelde me zelfs veilig. Opvallend, aangezien ik zeer kritisch ben en niet meer zo snel vertrouwen heb (door schade en schande wijs geworden).

Nou sta ik altijd open voor “alternatieve” therapieën, maar wil wél graag bewijs. Ook hier werd ik op mijn wenken bediend; tijdens de eerste sessie kreeg ik een (positief) bewijs en voelde ik me ook al een stukje beter.

Overigens halveerden moedervlekken op wonderbaarlijke wijze en verdween een infectie die mijn specialist operatief had behoren te verwijderen. Mijn specialist heeft direct na bovenstaande constatering een patiënt van hem naar René verwezen.

Dankzij René ben ik een heel stuk verder gekomen en voel me ook (veel meer) evenwichtig. Bovendien is René van meer markten thuis dan alleen de EFT therapie wat derhalve een extra mooie en tevens effectieve aanvulling is. 

Ik raad René dan ook bij een ieder van harte aan en tevens is zijn boek een absolute aanrader! 

S.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.