EFT, kloplossing, angst, emotioneel vast zitten, blokkade, zorgen, burnout, depressie,Nadat ik het boek (red: CLAIM een leven zonder angst) heel snel had uitgelezen en de technieken begon te oefenen, zag ik op internet dat René ook 1 op 1 EFT sessies geeft. En heel toevallig niet eens zo heel ver weg van mij.

Ik besloot een afspraak te maken. Dit omdat ik heel graag van mijn angsten af wil en wel nieuwsgierig werd naar de Kloplossing. Ik werd vrij snel gebeld voor een afspraak bij René en een week later zaten we al met elkaar te praten.

Voor ik naar de sessie ging, was ik vrij gespannen, maar de spanning ging al snel weg.

Door de sessie ben ik meer gaan nadenken over mijn angsten en bekijk ik de situaties van een andere kant.

Natuurlijk ben ik niet van de een op andere dag al mijn angsten kwijt, maar ik heb wel een nieuwe techniek geleerd waarmee ik de angsten kan gaan verminderen. En dat is al erg fijn! De oplossing ligt blijkbaar dichterbij dan ik dacht.

René is een open persoon en heeft een mooie visie op het leven. Ik raad andere mensen, die ook vast zitten met zichzelf, daarom ook zeker aan om eens een afspraak te maken met René.

Bedankt René!

Jessica


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.